NOG EVEN DIT


RECHT OP RETOUR

Je hebt ook bij ons recht op retour als in de wet kopen op afstand. Als producten speciaal voor jou besteld – en/of speciaal op maat gemaakt worden, geldt het herroepingsrecht, wettelijk niet. Bijna alle meubelen maken we namelijk speciaal voor jou in een specifieke maat en onder speciale wensen. Na akkoord op een offerte of plaatsen van de order kunnen we die niet terugnemen!  Aangezien de keukenopdracht maatwerk is, is dit  geen retourneerbaar artikel. Echter trachten we in dit soort gevallen altijd tot een oplossing te komen.

Voor meer informatie over retouren, garanties etc. lees onze Algemene Voorwaarden. We hebben ze zo simpel mogelijk opgesteld. Geen kleine letters maar zo duidelijk en helder mogelijk.

BEVESTIGING

Je bestelling wordt definitief als je akkoord gaat met de offerte. Je doet dit officieel door “AKKOORD” te geven middels een handtekening op de offerte en deze te retourneren. Hierop volgt een e-mail met een bevestiging van je bestelling. Zodra de aanbetaling binnen is volgt de officiële overeenkomst gespecificeerd met alle gekochte onderdelen van je opdracht, voorzien van leverweek en betalingsoverzicht. Let wel op, aangezien dit een gepersonaliseerde aankoop is waaraan productie is gekoppeld, kan je daarna niets meer wijzigen.

BETALING

We hebben geen dure lijst van betaalmogelijkheden als iDeal enzo. Je kunt gewoon met een  bankoverschrijving betalen. Houdt hiermee wel rekening dat een bankoverschrijving enige dagen duurt en eventueel ten koste kan gaan van je geplande leverweek.

Om onze, en daarmee jouw kosten ook, flink te drukken hebben we geen mogelijkheid te pinnen bij aflevering. Noch is onze chauffeur, uit veiligheidsoogpunt, niet in staat contant geld in ontvangst te nemen. Ook mede voor je eigen veiligheid (niet met een pak geld over straat) vragen we dan ook ons het vertrouwen te gunnen wat je had bij de bestelling, en het restant ook via een bankoverschrijving, 8 dagen voor levering over te boeken.

Natuurlijk zijn wij ook bekend met de ‘stok achter de deur’. In ons geval komen we je daar in tegemoet middels het bedrag van de montage. Dit hoef je namelijk pas over te maken als we beide eens zijn dat er volgens overeenkomst geleverd e/o gemonteerd is, na de officiële oplevering. KWESTIE VAN VERTROUWEN ZEG MAAR!

LEVERTIJD

Zoals gezegd is een complete keukenlevering maatwerk. Maatwerk kost tijd. Inkooptijd, productietijd en overslagtijd. Over het algemeen worden alle opdrachten binnen 6 weken aan ons geleverd en zijn we in staat deze daarna voor jou in te plannen. We nemen, zodra het geheel compleet is, direct contact met je op om een leveringsdag af te stemmen. Wat ook wel handig is om te weten; we leveren door heel Nederland, m.u.v. de Waddeneilanden, VOLLEDIG GRATIS!

Het enige wat we terugvragen daarvoor is dat je op een werkdag tussen 08.00-17.00 uur thuis bent voor ontvangst. Dit moet je wel even persoonlijk doen omdat we een handtekening voor AKKOORD LEVERING van je vragen. Vanaf dat moment gaat namelijk ook je garantie in en ben je ZELF verantwoordelijk geworden voor de geleverde spullen.

MONTAGE

Als laatste kunnen we ook eventueel montage aanbieden.

Alle kasten worden in principe compleet in elkaar gezet aangeleverd. Deze losse elementen dienen alleen nog op de juiste manier tegen elkaar gezet te worden en waterpas gesteld. Zelfs de gaten voor de greep zitten al in de deur. Een doos met kunststof poten worden bijgeleverd, alsmede alle schroeven welke nodig zijn voor de assemblage. Ook het gat voor de spoelbak zit al in het blad en het gat voor de kraan is voorgeboord. Er zit (indien aangegeven) zelfs al een uitsparing in voor de kookplaat die je hebt gekocht. Je kan dit, met behulp van het bijgeleverde montage boekje, redelijk makkelijk zelf doen als je enigszins handig bent.

Maar… ben je dat nou net niet, laten we je niet in de kou staan en bieden we de mogelijkheid van montage. Montage is bij ons het plaatsen + aansluiten, incl klein materiaal (gasslang, stekker, waterstopkraantjes, etc.) van de DOOR ONS GELEVERDE ONDERDELEN. Dit hebben we, net als ons overige bestelproces, erg makkelijk gehouden. Per losse kast, zijwand, bladdeel of los onderdeel (kraan, kookplaat, oven, etc.) vraagt de monteur € 45,- INCLUSIEF BTW & VOORRIJKOSTEN. Je hoeft het alleen maar even aan te vinken.